Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 APK MOD

Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip 1.1.3 APK MOD

MOD Game of Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip full info

App Name Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip
Package Name shkolla.trigonom.shkruajshkronjat
Version 1.1.2
Rating ( 33 )
Size 20.1 MB
Requirement Android 4.0.3+
Updated 2020-04-14
Installs 50,000+

Description of Shkruaj Shkronjat e Alfabetit Shqip free download .Apk file

Zbuloni një mënyrë të re për mësimin e shkrimit të alfabetit në shqip për fëmijët tuaj. Aplikacioni edukues interaktiv sjell mundësinë që fëmijët të mësojnë të shkruajnë 36 shkronjat e Alfabetit të Gjuhës Shqipe me ndihmën e ilustrimeve dhe narracionit atraktiv.

Përmes aplikacionit fëmijët nuk do ta kenë mundim mësimin për të shkruar shkronjat e alfabetit por do të sfidohen dhe argëtohen në të njëjtën kohë, duke kaluar prej një niveli në një nivel tjetër dhe duke grumbulluar yje për sukses më të madh.

Për të bërë çdo gjë edhe më atraktive është përdorur muzikë dhe efekte e gjithashtu edhe narracion nga fëmijët, në mënyrë që fëmiu të ndihet sa më i afërt me aplikacionin.

Veçoritë kryesore:

– Shkrimin e shkronjave në tabelë të zezë me katër ngjyra të ndryshme, ku nëse shkruan shkronjën si duhet atëherë merr 3 yjet maksimale, ndërsa nëse gabon mund të përdor shpuzën për fshirje.

Free download with unlimited money for android  (shkolla.trigonom.shkruajshkronjat)

Write Numbers: Tracing 123 2.1.1  APK MOD

Write Numbers: Tracing 123 1.6.2

Version 1.6.2

Developer Trigonom sh.p.k.

Uploaded November 23, 2020 06:23

Filesize 17.4 MB

Write Numbers: Tracing 123 v2.2.8 APK MOD

Write Numbers: Tracing 123 2.2.8

Version 2.2.8

Developer Trigonom sh.p.k.

Uploaded May 23, 2020 04:26

Filesize 21.6 MB

Alfabeti Shqip – Abetare ABC v1.1.10 APK MOD

Alfabeti Shqip - Abetare ABC 1.1.10

Version 1.1.10

Developer Trigonom sh.p.k.

Uploaded April 17, 2020 04:10

Filesize 25.9 MB